Schakelkasten

Schakelkasten op maat

Schakelkast op maat

Schakelkast op maatVoor het maken van schakelkasten en besturingskasten ten behoeve van de paneelbouw, levert IPE sinds jaar en dag conform klantwens passende oplossingen. Om industriƫle en elektronische componenten te beschermen tegen invloeden van buitenaf, leveren wij op maat gemaakte schakelkasten en besturingskasten voor de meest uiteenlopende toepassingen, voor opstelling zowel binnen als buiten. Desgewenst voldoend aan de hoogste IP-code volgens de norm IEC 60529.

 


Materiaal van de schakelkast

De schakelkasten en besturingskasten kunnen compleet waterdicht worden opgeleverd en worden gemaakt van hoogwaardig RVS, staal of aluminium. Hierdoor is de inhoud van de kast beschermt tegen regen, sneeuw en hagel. De schakelkast kan indien gewenst worden voorzien van ventilatie of verwarming. De schakelkast kan zowel als wandmodel of als staand model worden geleverd met als afwerking geschuurd of gespoten.  

Schakelkast op maat laten maken

Wanneer u een schakelkast op maakt wilt laten maken helpen we u graag verder. Wij helpen u van A tot Z. Zo bieden we ondersteuning bij het maken van de technische tekeningen maar ook bij het monteren van de schakelkast. Zo ben je er zeker van dat de schakelkast voldoet aan de allerhoogste standaarden en waterdicht is. Als ISO gecertificeerd bedrijf werken we altijd volgens de allerhoogste kwaliteitsstandaarden.

Schakelkasten in serie laten maken

Bij IPE zijn we in staat om zowel individuele (grote schakelkasten) te maken maar kunnen we ook seriematig grotere aantallen produceren.

Offerte aanvragen 

Zie hieronder enkele voorbeelden van gerealiseerde projecten:

IPE Schakelkast I01

IPE Schakelkast L01p3 527 640m3 457 641IPE Schakelkast K01

Contactgegevens

IPE bv
Metaalweg 20
6551 AD WEURT
T: 024 - 6 777 357
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

metaalunie

 

facebook       youtube


iso1